Els Mossos d’Esquadra detenen un home pels disturbis causats durant la manifestació del 11 de juny

Els Mossos d’Esquadra detenen un home pels disturbis causats durant la manifestació del 11 de juny

. El detingut estaria relacionat amb els incidents ocorreguts durant la manifestació convocada pel col·lectiu de taxistes

Agents de la policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra han detingut avui un home de 28 anys, nacionalitat espanyola i veí de Montgat (Maresme), com a presumpte autor dels delictes de danys, desordres públics, i contra els drets dels treballadors.

 

El dia 11 de juny de 2014, els taxistes de les principals ciutats europees (Milà, Londres, París, Madrid i Barcelona) van convocar diverses manifestacions en el marc d’una jornada de vaga del sector del taxi a nivell europeu.

 

Aquell dia, a Barcelona, es van convocar dues manifestacions. La primera, promoguda pels principals sindicats del sector, no va registrar cap tipus d’incident. En la segona,  es van produir diversos incidents, durant i després de la manifestació, protagonitzats per grups de taxistes que hi participaven.

Les investigacions  posteriors han portat a detenir un dels presumptes autors dels atacs. El detingut estaria implicat en els aldarulls succeïts en aquesta manifestació, en la que diversos grups de taxistes haurien assaltat vehicles que portaven passatge.

Es continuen les investigacions per tal d’identificar altres presumptes autors i procedir a la seva detenció durant els propers dies.

El detingut, que no té antecedents policials, ha estat posat en llibertat després de declarar, amb obligació de comparèixer davant el jutjat quan sigui citat.

 

Àrea de Comunicació

Barcelona, 27 de juny de 2014