SORTEGEM ENTRADES PER AL FESTIVAL HOSTES

Dwomo

En AU tenim dos abonaments individuals per al Festival Hostes a sortejar entre els nostres lectors. Si vols un, envia’ns un email a redaccio@au-agenda.com indicant en l’assumpte: Sorteig HOSTES amb aquestes dades:

NOM · COGNOMS · DNI · EMAIL · TELÈFON

Avisarem als guanyadors per correu electrònic el 27 de març Sort!!

Una proposta acollidora per a la primavera
Des de lacasacalba.org ens disposem a programar la tercera edició del festival HOSTES, on convoquem un divers ventall d’artistes de contrastada qualitat, enguany més nombrós que mai, en un esdeveniment cultural que versarà al voltant de la poesia i la cultura popular.

Programació:
Divendres 28.03, a les 20h00, Pau Miquel Soler / Petit
Per una banda, tindrem a Pau Miquel Soler, membre d’Arthur Caravan, que presentarà el seu primer projecte en solitari, L’amor o la guerra, un conjunt de poemes musicats de l’obra magna del poeta Vicent Andrés Estellés, Mural del País Valencià. Aquest treball ha estat guardonat com a millor disc de cançó d’autor als darrers Premis Ovidi Montllor a la Música en Valencià. Pau Miquel Soler vindrà acompanyat de Cato, coproductor del disc, als instruments de vent. I per l’altra banda, l’artista mallorquí Joan E. Castell, és a dir, Petit, posarà en escena acompanyat pel també guitarrista Ric van den Bosch el seu darrer àlbum, Llenya prima. Un treball en el que musica una selecció de 15 poemes de 15 poetes emergents, els quals han estat també il·lustrats per 15 artistes plàstics, tant de Catalunya, com del País Valencià i les Illes Balears. Cal afegir que Llenya prima, ha estat inclòs a la llista de millors discos en català de l’any de l’Enderrock. I que serà la primera vegada que es presente al País Valencià.

Dissabte 29.03, a les 20h00: Òscar Briz / Balancí
Seguint el camí traçat a L’estiu, el músic i compositor Òscar Briz ens proposa un viatge retrospectiu al seu 7é disc sota la seva signatura, Youth, on l’austeritat d’elements i les sonoritats acústiques manen sobre els excessos i l’electrificació de la vida (post)moderna. Ara bé, no és tracta d’un disc a veu i guitarra. Youth està enregistrat amb bateria i baix també, i junt amb els arranjaments vocals formen l’argumentari sonor que embolcalla la vessant literària del treball, la qual es completa novament amb els versos de Vicent Andrés Estellés. En directe es presentarà de la mà de Josep Pérez a les percussions i Nacho Villanueva al baix. La sessió doble de dissabte s’inciarà amb la presentació oficial a València del primer disc de Balancí, projecte personal del català Ramon Cugat. Es tracta de Deriva, treball on hi trobem cançons pop gravades amb les portes de l’estudi obertes perquè hi arriben els aires, tant dels qui ja rockejaven quan ell encara donava voltes als cavallets, com dels qui l’han acompanyat des dels seus inicis.

Dissabte 30.03, a les 20h00: Dwomo
Dwomo presentaran el disc i espectacle Electroshock taronger, on fan un recorregut per la cultura musical valenciana moderna, des de Ovidi Montllor a Vídeo passant per Julio Bustamante. Irreverència cultural d’uns transterrats que són dels nostres.

Programació familiar:
Dissabte 29 a les 17h30
Enguany incloem la novetat de programar un espectacle per a tots els públics, que es representarà la vesprada del dissabte i el diumenge pel matí. Es traca de La terra dels babaus de la companyia de comediants El ball de sant Vito, els quals han restaurat un vell teatret de titelles, el teatret del tio Nicomedes, amagat durant anys en un graner, per mostrar-nos les aventures del seu heroi, la titella Mingo, mitjançant un recull de rondalles i cançons populars que els actors i músics Xavier Larraeta i Manel Mengual posaran en escena. Més informació: Sona Baixet, 4t trimestre, objectes i titelles.

Emplaçament:
Els actes tindran lloc a l’Auditori de l’Octubre CCC de València, llevat de la programació familiar que tindrà lloc al Hall de l’Octubre CCC. Tot això al bell mig de la ciutat de València.

Entrades:
Divendres 28.03, a les 20h00, Pau Miquel Soler / Petit (8 €)
Dissabte 29.03, a les 20h00: Òscar Briz / Balancí (8 €)
Dissabte 30.03, a les 20h00: Dwomo (6 €)
Dissabte 29 a les 17h30: Sona Baixet, El ball de sant Vito (5 €, descomptes per a grups de 10 o més, 4 €)
50 % de descompte amb el carnet de la UV i la UPV

¿Te gustó el post? Compártelo con tus amigos en… FacebookFacebookTwitterTwitter

Visita el artículo original.